Vlak voor Kerst, op zondag 17 december, zal wederom in de kapel van het Elkerliek ziekenhuis een concert verzorgd worden door K.S.H. Phileutonia. Dit jaar zal de muziek in kerstsfeer gebracht worden door het Philbee-orkest o.l.v. Hadewijch Peters. Zij worden bijgestaan door het orkest met de jongste jeugd van Phileutonia, het Pieporkest o.l.v. Esther Warmerdam.
Het Philbee is het opleidingsorkest van Phileutonia. Van hieruit stromen muzikanten door naar het Harmonieorkest. Het Pieporkest is het orkest waarin muzikanten spelen met enkele jaren muziekonderwijs en toe zijn aan muzikaal samenspel. Tijdens het concert zullen beide orkesten apart maar ook samen spelen.
Naast traditionele kerstliederen, zullen de orkesten ook andere kerstmuziek ten gehore brengen zoals Feliz Navidad, A Spanish Christmas Carol, Pachebels Canon en Snow World.
Het concert (14.30 tot 15.30 uur) is gratis toegankelijk voor iedereen maar zeker voor de patiƫnten en hun familieleden.

Datum: zondag 17 december
Tijd: 14.30 uur tot 15.30 uur
Plaats: Kapel Elkerliek ziekenhuis

   
© 2012 Koninklijke Stadsharmonie Phileutonia Suffusion theme by Sayontan Sinha