160527 - Phileutonia and Friends - logo9 juli, 12.00 uur tot 19.00 uur

Op zondag 9 juli 2017 organiseert de Koninklijke Stadsharmonie Phileutonia in Stadspark De Warande voor de 22e keer haar jaarlijkse muziekevenement ‘Phileutonia & Friends’. Deze keer met een programma dat geheel in het teken staat van de jeugd. Denk daarbij aan onze eigen jeugdige muzikanten uit het Pieporkest en de Tikgroep, maar ook aan jongeren uit het publiek die betrokken worden bij het optreden en aan leerlingen van de basisscholen die van docenten van Phileutonia een blaas- of slagwerkinstrument leerden bespelen. Daarnaast zijn er de Rimboband, enkele dansgroepen, onze eigen slagwerkgroep, het Philbee orkest en het Harmonie orkest.

Phileutonia & Friends wil haar publiek niet alleen amuseren maar ook interesseren en enthousiasmeren. Wij vinden muziek en muziekonderwijs belangrijk voor de ontwikkeling van de jeugd maar vooral denken we dat het leuk is om samen muziek te maken en waar kun je dat beter doen dan bij Phileutonia & Friends?

Phileutonia & Friends is voor iedereen gratis toegankelijk dus kom naar De Warande en geniet van een middag muziek, gezelligheid en jeugdige betrokkenheid.

   
© 2012 Koninklijke Stadsharmonie Phileutonia Suffusion theme by Sayontan Sinha