Bart Spoormakers, commissaris van Phileutonia, gaat samen met David Bakker een groot avontuur aan. Tussen 20 april en 25 mei 2017, gaan zij in 33 dagen “coast to coast” van Los Angeles naar Boston fietsen. Samen met een groep wielrenners zullen zij in deze periode ruim 5.500 kilometers op de racefiets afleggen! Over de totale reis krijgen ze slechts 2 rustdagen. Het doel hiervan is een wieleruitdaging van wereldklasse aangaan, welke gekoppeld is aan sponsoring voor goede doelen. Bart heeft ervoor gekozen om zijn fietstocht te verbinden aan het Jeugdfonds van Phileutonia!

Bart en David samen

U kunt dit goede doel ondersteunen door een bedrag rechtstreeks over te maken naar het rekeningnummer: NL60RABO0316690589 t.n.v. Stichting Steunfonds van de Koninklijke Stadsharmonie Phileutonia onder vermelding van: Road to America 2017 – sponsoring door “naam en achternaam en/of bedrijfsnaam”. Voor eventuele vragen kunt u persoonlijk contact opnemen met Bart Spoormakers via Notariskantoor Spoormakers. Alle donaties zijn van harte welkom. Voor donaties vanaf 50,00 euro kunt u een naamsvermelding op de website verkijgen. Voor donaties vanaf 150,00 euro, komt u in aanmerking voor de plaatsing van uw logo op onze website. Meer informatie over sponsoring leest u hier.

Actie: fietstocht van 5500 km van de westkust (Los Angeles) naar de oostkust (Boston) van Amerika
Periode: van 23 april t/m 25 mei
Doel: persoonlijke uitdaging om de tocht in 33 dagen te volbrengen
Sponsordoel: Jeugdfonds van Phileutonia
Donaties: mogelijk via de website, elke euro is welkom
Verslag: dagelijks via de website vanaf 23 april
Website: www.roadtoamerica.nl

   
© 2012 Koninklijke Stadsharmonie Phileutonia Suffusion theme by Sayontan Sinha