IMG_7606

Een bijzonder moment vlak voor kerst. Elk jaar speelt het Philbee orkest van K.S.H. Phileutonia haar kerstconcert in de kapel van het Elkerliekziekenhuis. Voor de zieken maar ook voor overige geïnteresseerden. Dit jaar wijken we van die traditie af en speelt niet het Philbee orkest maar het grote harmonieorkest.
Na zovele jaren met even zoveel fijne concerten van het Philbee orkest waren de muzikanten van het harmonieorkest ook nieuwsgierig naar deze bijzondere belevenis. Eenmalig zal daarom het harmonieorkest onder leiding van Dirk van de Weijer de uitvoering verzorgen. Muzikaal zal er een iets uitdagender programma gespeeld worden, de sfeer zal als vanouds zijn.
Dit concert is gratis toegankelijk. Bij de uitgang wordt een collecte gehouden ter dekking van de kosten.

Datum: 18 december
Aanvang: 15:00 uur
Plaats: kapel Elkerliekziekenhuis

   
© 2012 Koninklijke Stadsharmonie Phileutonia Suffusion theme by Sayontan Sinha