jun 232010
 

Kan het toepasselijker dan in de tijd van het Wereld Kampioenschap voetbal (4 juli is een rustdag waarop niet wordt gevoetbald!) Duitse gasten uit te nodigen. Hiervoor zijn de muzikale vrienden uit Hünsborn uitgenodigd. Zij zullen de Phileutonia Proms openen met het traditioneel Duitse Frühshoppen.

Op zaterdag 3 juli wordt in hetzelfde Stadspark de Warande vanaf 20.30 uur een Duitse avond georganiseerd, als opmaat naar de Phileutonia Proms de dag erna. Naast een concert van de Musikverein Hoffnung, zal ook blaaskapel de Phillies en DJ Henk de avond voorzien van Duitse muzikale klanken. Een mooie adempauze tijdens het WK voetbal en een oergezellige avond geheel in Duitse stijl.

De Musikverein “Hoffnung” Hünsborn werd al in 1924 opgericht en is uitgegroeid tot een levendige muzikale vereniging. De vriendschap met KSH Phileutonia dateert van 1971. Vanaf toen ontwikkelde zich een vriendschapsband die tot op de dag vandaag innig te noemen is, getuige de geregelde bezoeken over en weer.

Bekijk de flyer

       
    © 2012 Koninklijke Stadsharmonie Phileutonia Suffusion theme by Sayontan Sinha