LIESHOUT – Koninklijke Stadsharmonie Phileutonia strijdt mee in De Battle of the Proms. Deze promswedstrijd vindt 10 juli plaats in de feesttent van Harmonie St Caecilia Lieshout/Mariahout aan de Floreffestraat in Lieshout. Toegang is gratis. De deelname van KSH Phileutonia aan deze wedstrijd is ook de opmaat naar de happening Phileutonia and Friends op zaterdag 17 juli in het Warandepark. 

SONY DSC

Zang, dans, acts, versterking met een combo, alles is toegestaan. De Battle of the Proms wordt georganiseerd in het kader van de jubileumfeesten van harmonie St Caecilia Lieshout/Mariahout. Met de wedstrijd wil de Lieshoutse harmonie een leuke middag neerzetten die voor een breed publiek interessant is, ook degenen die normaal niet zo snel naar een harmonie gaan luisteren.  In totaal dingen vijf orkesten mee voor de eindoverwinning met een licht en toegankelijk programma, ze worden beoordeeld op muzikaliteit en show.

Ook Fanfare St Cecilia Zijtaart, Fanfare St Lucia uit de Mortel, Koninklijke harmonie Oefening en Uitspanning Beek en Donk en harmonie St Caecilia Lieshout/Mariahout verschijnen 10 juli op het podium. De feesttent gaat om half twaalf open, de prijsuitreiking staat rond kwart over zeven in de avond gepland. Voor het volledige programma van die dag en alle activiteiten tijdens het jubileumweekend, kijk op www.harmonielieshout.nl

   
© 2012 Koninklijke Stadsharmonie Phileutonia Suffusion theme by Sayontan Sinha