Afgelopen week heeft Karin Willems succesvol haar D-examen (het hoogst haalbare op amateurniveau) op dwarsfluit afgelegd bij Stadsharmonie Phileutonia.
Het examen vond plaats in het kader van de HAFABRA opleiding, georganiseerd door Phileutonia onder auspiciën van de KNFM.
Het examen bestond onder andere uit een sonate van Friedrich Kuhlau. Met pianobegeleiding van Toon Biermans. Ter afsluiting speelde zij als solist samen met het Harmonieorkest van Stadsharmonie Phileutonia “Rapsody for flute”.
Karin begon met musiceren in 1995 bij Harmonie Amicitia in Brouwhuis. Sinds drie jaar is ze actief bij het Harmonieorkest van Phileutonia. Ze heeft les van Saskia Onstwedder-List.
Nadat ook haar scriptie “De dwarsfluit” zeer goed werd beoordeeld, kon zij haar D-diploma in ontvangst nemen uit handen van de voorzitter van de examencommissie. Waarna zij als eerste namens Phileutonia werd gefeliciteerd door de voorzitter, Sander van der Lande.
Bent u benieuwd naar de kwaliteiten van Karin? Kom luisteren en kijken tijdens de Royal Phileutonia Proms op zondag 4 juli in Stadspark de Warande. Zij verzorgt daar om 13.00 uur een optreden met een fluitensemble, dat naast Karin bestaat uit Lenny Drouen en Jacques Houët.

Meer weten?
www.phileutoniaproms.nl

   
© 2012 Koninklijke Stadsharmonie Phileutonia Suffusion theme by Sayontan Sinha