dec 202015
 

E92A6792_edit

Buiten is het 14 graden, maar binnen is er een echte winterse kerstsfeer in het verenigingsgebouw van Phileutonia tijdens het Midwinterconcert van het Philbee-orkest en de Pointwood Big Band. Een concert vol afwisseling, met verassende muziek.

De avond wordt ingezet met een optreden van het Pieporkest, dat een stampvolle zaal in kerststemming brengt. Philbee speelt onder leiding van Adri Tempelaars een aantal prachtige muziekstukken met onder andere een schitterende vertolking van muziek van Gilbert Becaud. En met een sfeervol optreden van Lotte van der Zanden op dwarsfluit.

De Pointwood Big Band, onder leiding van Meindert Janszen, zorgt voor swingende muziek. De instrumentale nummers worden afgewisseld met zang van de zusjes Martens. Heerlijke muziek, waarvan iedereen volop geniet.

Het was een mooie avond om alvast in de stemming te komen voor de komende feestdagen. Zeker voor herhaling vatbaar!

Bekijk ook het fotoalbum.

   
© 2012 Koninklijke Stadsharmonie Phileutonia Suffusion theme by Sayontan Sinha