Op zondag 22 november a.s. worden de heren Hans Blanksma, Xavier Broeckx, Peter de Bruin, Piet Heerkens, René Lammers en Guus van Oorschot geïnstalleerd als commissaris van KSH Phileutonia.

Uitbreiding van het commissariaat zal, zeker in deze tijd, na veel bezuinigingen en versobering, een bijdrage leveren aan de continuïteit en het waarborgen van het hoge ambitieniveau van deze vereniging. Phileutonia is dan ook bijzonder blij gelijktijdig zes aspirant-commissarissen te mogen verwelkomen.

0G5A7059

Bovenstaande heren zullen formeel door de beschermheer Jan-Renier Swinkels geïnstalleerd worden tot commissaris van de Koninklijke Stadsharmonie Phileutonia, tijdens een besloten ceremoniële bijeenkomst in het verenigingsgebouw, Kanaaldijk NW 27b te Helmond. Aansluitend wordt voor genodigden een receptie gehouden.

   
© 2012 Koninklijke Stadsharmonie Phileutonia Suffusion theme by Sayontan Sinha