Na 2 druk bezochte voorrondes is het kletstoernooi nu al een groot succes te noemen.

De finale is totaal uitverkocht!

Bellen of e-mailen voor kaartjes heeft dus helaas geen zin meer.

Het publiek koos als winnaar van de tweede voorronde Jeroen van Nunen als Tarzan uit Wintelre en had vorige week Jorlan Manders als Toon den Dokter uit de Mortel al als de winnaar van de eerste voorronde aangewezen, waardoor zij beiden rechtstreeks doorgaan naar de finale van 30 oktober. Het niveau van beide avonden was hoog zodat het voor de vakjury een moeilijke klus werd om te bepalen wie er door mocht gaan naar de finale. Uiteindelijk werden Rene van den Heuvel als D’n Heaven Devil uit Helmond, Dirk Kouwenberg als Astronaut uit Rosmalen, Boy Jansen als de Rijdende Rechter uit Budel-Schoot en Hans Keeris als de Blaosmuzikant uit Knegsel als finalisten aangewezen.

foto

Bekijk ook de website van “de goede to(o)n” voor nieuws en foto’s.

   
© 2012 Koninklijke Stadsharmonie Phileutonia Suffusion theme by Sayontan Sinha