Het harmonieorkest ontving een tijdje geleden een eervolle uitnodiging voor een uitwisseling van Harmonie Oranje uit het west-Brabantse Wouw. Natuurlijk werken we hier heel graag aan mee. Op zaterdag 7 november organiseren we een gezamenlijk concert in de aula van het nieuwe gebouw van het Carolus Borromeus College in Brandevoort.

harmonie Oranje Wouw voor op  website2

Een uitwisseling en tegelijkertijd kennismaking met onze muzikale gasten uit Wouw. Twee orkesten en verenigingen met grote overeenkomsten. Beide orkesten van ruim 50 muzikanten, verenigingen met een rijke traditie en lange historie (Oranje uit 1874 en K.S.H. Phileutonia uit 1850). En daarnaast een mooie band met ons koningshuis. Oranje ontleende haar naam aan het zilveren regeringsjubileum van Koning Willem III en Phileutonia draagt het predicaat ‘koninklijk’. En niet onbelangrijk: beide verenigingen houden ervan om hun nek uit te steken en muzikale spektakels te organiseren.

Hoog tijd voor een nadere kennismaking. Beide orkesten brengen een sterk programma met echte symfonische harmoniemuziek. Na het concert is iedereen van harte uitgenodigd om in de volledig opgeknapte bar in ons verenigingsgebouw een borrel te drinken op onze nieuwe muzikale vriendschap.

Informatie
Zaterdag 7 november 2015
Carolus Borromeus College Helmond (Markesingel 2)
Zaal open om 19.30 uur
20.00 – 22.00 uur
Entree: vrijwillige bijdrage

Zeker zijn van een plaats? Mail naar reserveringen@phileutonia.nl

   
© 2012 Koninklijke Stadsharmonie Phileutonia Suffusion theme by Sayontan Sinha