Sinds vandaag heeft Phileutonia tijdelijk een eigen etalage. Een leegstaand pand op de Markt 43 is ingericht met enkele stukken met museale waarde uit het rijke verleden van Phileutonia. Oude vaandels, het uniform, uniek fotomateriaal en een deel van het instrumentarium. Maar natuurlijk brengen we ook graag de komende concerten onder de aandacht van het Helmondse winkelende publiek.

In opdracht van Stichting Helmond Marketing en Centrum Management is ReCo CM gestart met een project om leegstaande winkelpanden in het Helmondse centrum tijdelijk op te vullen met non-profit organisaties. Dus krijgen verenigingen, stichtingen, opleidingen en musea de kans om zich gedurende een periode van 2-6 weken te presenteren in een van de beschikbare etalages.

We danken de betrokkenen hartelijk voor deze mooie kans. Neem snel een kijkje in onze pop-up etalage. Deel ook onze winacties op facebook en twitter en maak kans op twee vrijkaarten voor het concert op 24 juni in ‘t Speelhuis.

Etalage_1

Etalage_3

Etalage_5

 

   
© 2012 Koninklijke Stadsharmonie Phileutonia Suffusion theme by Sayontan Sinha