Afgelopen week heb ik voor mijn stage met een groep mensen geld opgehaald voor Phileutonia ,dit heb ik gedaan met behulp van een paar enthousiaste collectanten. Verder heb ik Thijs van Mierlo geholpen met het organiseren van de collecte ik moest bijvoorbeeld: een kaart maken waarop alle straten waren aangegeven waar we moesten collecteren, ook heb ik nog een schema gemaakt met hierop alle straten waarbij we langs moesten en een schema met welke collectanten wanneer konden collecteren. Het was voor mijn gevoel een groot succes en ik hoop dat we het volgend jaar opnieuw kunnen organiseren. Verder wil ik ook nog alle collectanten en Thijs van Mierlo bedanken want we konden natuurlijk niks zonder jullie hulp het eindbedrag is nog niet bekend maar we hopen op een mooi bedrag voor de club.

   
© 2012 Koninklijke Stadsharmonie Phileutonia Suffusion theme by Sayontan Sinha