Na de tweede voorronde van het kletstoernooi zijn nu de zes finalisten bekend. De publiekswinnaars van beide voorrondes zijn Hans Keeris als Rob dun Ijs (Knegsel) en Boy Jansen als Beatrix met pensioen (Budel-Schoot). De andere finalisten zijn Wichard de Benis als Douwane (Best, Jan Schellekens als Gildebroeder (St. Michelsgestel), Jorian Manders als Toontje (De Mortel) en Bart van de Kerkhof als Aart Neut de lachtherapeut (Dongen). Zij strijden op vrijdag 31 oktober om de wisseltrofee van “De Goeie Toon”. Bovendien zal er door de vakjury voor drie kletsers een wildcard voor de Keiekletsavond om de Zilveren Narrenkap worden uitgereikt. De winnaar die het publiek aanwijst zal de Frans Brugmanspublieksprijs verdienen.

Het amusement en de muzikale omlijsting worden verzorgd door amusementsgroep KUUB en de Phileutonia’ Hoizeiers. De avond begint om 20.00 uur (zaal open om 19.00 uur) in het verenigingsgebouw van KSH Phileutonia aan de Kanaaldijk. Kaarten zijn nog verkrijgbaar via kletstoernooi@phileutonia.nl of via 06-38191154.

kletstoernooi2

Voor een uitgebreid verslag verwijzen wij u door naar de website van “de goeie to(o)n”.

   
© 2012 Koninklijke Stadsharmonie Phileutonia Suffusion theme by Sayontan Sinha