Op vrijdag 17 oktober is in het Phileutoniagebouw de vierde editie van kletstournooi “De Goeie To(o)n” van start gegaan. Negen enthousiaste kletsers streden in deze eerste voorronde voor een plaats in de finale op 31 oktober aanstaande. De zaal was sfeervol ingericht, blaaskapel “De Hoizeiers” zorgde voor de juiste Toon en het talrijke publiek zorgde voor een fantastische sfeer.

De kletsers Wichard de Benis, Boy Jansen en Jorlan Manders zijn door de vakjury het hoogst gewaardeerd met respectievelijk nummer een twee en drie van deze eerste voorronde. Of zij daarmee voldoende punten scoren voor een plaats in de finale, zal volgende week, na de tweede voorronde op 24 oktober, moeten blijken.

Boy Jansen kreeg met zijn creatie “Beatrix met pensioen” de hoogste waardering van het publiek en won daarmee de publieksprijs van deze avond. Hij is daarmee als eerste deelnemer verzekerd van een plaats in de finale. Boy, proficiat en graag tot ziens in de finale op 31 oktober.

Voor een uitgebreid verslag verwijzen wij u door naar de website van “de goeie to(o)n”.

 

   
© 2012 Koninklijke Stadsharmonie Phileutonia Suffusion theme by Sayontan Sinha