KletsEnZwetsDe maand oktober staat weer voor de deur en dat betekent dat het carnavalsseizoen weer langzaam op gang komt. Daarom is het hoog tijd om de kletsers voor te stellen aan het publiek. De Stichting Klets en Zwets in Helmond organiseert al een aantal jaren in samenwerking met de Koninklijke Stadsharmonie Phileutonia het kletstoernooi “DE GOEIE TO(O)N”.

Het toernooi is bedoeld om nieuwe talenten of minder ervaren kletsers de kans te geven om ervaring op te doen én om ervaren kletsers de gelegenheid te bieden om hun klets, die zich nog in de try-out fase bevindt, uit te proberen.

Het toernooi kent twee voorronden waarbij er elke avond negen kletsers optreden. Deze voorronden vinden plaats op de vrijdagen 17 en 24 oktober. In de finale, op vrijdag 31 oktober, zullen zes finalisten gaan strijden om de wisseltrofee “DE GOEIE TO(O)N”. Daarnaast zal er voor de publiekswinnaar de FRANS BRUGMANSPUBLIEKSPRIJS te verdienen zijn. Bovendien kunnen er wildcards verdiend worden voor de voorronden van de Keiekletsavonden om de Zilveren Narrenkap.

Aanvangstijd 20.00 uur (19.00 uur zaal open)

De entreeprijs bedraagt € 6,- voor de voorronde (€ 5,- bij voorverkoop) en €11,- voor de finale (€ 10,- bij voorverkoop). Een passe-partout kost € 17,50. Kaarten kunt u bestellen bij Phileutonia per mail (kletstoernooi@phileutonia.nl) of telefonisch (06-38191154). En ook op dinsdagavond van 20.00-21.00 en vrijdagochtend van 10.00-11.00 in het verenigingsgebouw.

Dit toernooi wordt gehouden in het Verenigingsgebouw van Phileutonia in Helmond. De ingang naar de zaal bevindt zich aan de achterzijde, aan Het Oude Huys. Voor een routebeschrijving verwijzen wij u naar de contact pagina.

Kijk voor meer informatie www.degoeietoon.nl

Klets

   
© 2012 Koninklijke Stadsharmonie Phileutonia Suffusion theme by Sayontan Sinha