sep 132014
 

Grote-ClubactiePhileutonia doet mee met de landelijke loterij van “De Grote Clubactie” die volgende week van start gaat. Er zijn prachtige prijzen te winnen zoals een eerste prijs van maar liefst €100.000! De tweede prijs is een Volkswagen UP.  Verder zijn er nog talloze geldprijzen en andere prijzen.

De loten zijn te koop voor het bedrag van slechts €3,00. Van deze €3,00 gaat direct €2,40 direct in de kas van Phileutonia. Het is een bedrag dat we als vereniging echt nodig hebben. Ook wij als vereniging voelen immers de gevolgen van de crisis en we moeten alle zeilen bijzetten om de begroting sluitend te krijgen en te houden. De trekking van de loterij is op 27 november 2014. Je kunt nagaan of je een prijs hebt door te kijken op de site.

Net als bij de loterij voor het dak hebben we vooralsnog gekozen voor in totaal 1000 loten. Doordat de prijs van een lot slechts €3,00 bedraagt, verwachten we dat alle loten gemakkelijk zullen kunnen worden verkocht. Een ieder die een lot koopt, heeft kans op prachtige prijzen, maar steunt direct ook Phileutonia. De drie leden die de meeste loten verkopen, zullen worden beloond met een leuke prijs, die ter beschikking wordt gesteld door onder meer www.horloge.com. Op deze site vind je alle soorten horloges, van de beste merken, voor iedere stijl, voor iedereen.

   
© 2012 Koninklijke Stadsharmonie Phileutonia Suffusion theme by Sayontan Sinha