jun 092014
 

Op zondag 22 juni a.s. staat het verenigingsgebouw van de Koninklijke Stadsharmonie Phileutonia op verrassende wijze in het teken van carnaval. De Stichting Klets en Zwets organiseert op die dag het evenement  ‘Zet de goeie toon’ een kletstoernooi  waarbij zowel nieuwe talenten als de meer ervaren kletsers de gelegenheid krijgen om zich te presenteren aan het publiek.  Voor de kletsers is het een prachtige gelegenheid om hun nieuwe voordracht een keer uit te proberen voor een volle zaal, carnavalsverenigingen krijgen de mogelijkheid om nieuwe kletsers te zien en te spreken en voor de overige gasten is het een unieke kans om op een zomerse dag alvast een voorproefje te krijgen van een winters festijn. Iedereen die wil komen genieten van deze carnavaleske voorstelling  in een gezellige, informele sfeer is van harte welkom.

De middag begint om 14.00 uur in het verenigingsgebouw van Phileutonia, Kanaaldijk NW 27b. De toegang is gratis.

DSC_0797

   
© 2012 Koninklijke Stadsharmonie Phileutonia Suffusion theme by Sayontan Sinha