Bavaria Brouwerij NV, jan swinkelsFoto: Joost Duppen

In memoriam

J.A.M. (Jan) Swinkels

Afgelopen zondag is onze oud-Beschermheer en ere-commissaris Jan Swinkels overleden. Jan was bijna 35 jaar commissaris van onze vereniging en van 1988 tot 2009 Beschermheer. In die periode heeft hij de vereniging met raad en daad bijgestaan en op inspirerende wijze tot bloei gebracht.

Wij herinneren ons vooral zijn warme betrokkenheid bij alles wat de Harmonie maar organiseerde, zoals concerten en buitenlandse reizen. Maar ook zijn aanwezigheid bij de wekelijkse repetities was tekenend voor Jan. Wij zullen zijn warme en hartelijke persoonlijkheid missen. Wij wensen Leny, onze beschermheer Jan-Renier, overige kinderen, kleinkinderen en verdere familieleden veel sterkte toe met dit grote verlies.

Aanstaande zaterdag zullen wij in de Sint Servatius kerk in Lieshout met korps-eer afscheid nemen van Jan.

   
© 2012 Koninklijke Stadsharmonie Phileutonia Suffusion theme by Sayontan Sinha