nov 252013
 

Het was weer tijd voor een feestje. Het jaarlijkse Ceciliafeest. Wat minder druk bezocht, maar niet minder gezellig. Sander van der Lande bedankte in zijn openingstoespraak alle vrijwilligers, die er voor zorgen dat de Harmonie levend blijft. Drie jubilarissen waren er dit jaar: Wilma Derksen, Charles van Sas en Eefje Peters. Drie instrumenten werden aangeboden. Dit keer alle drie dwarsfluiten.

Na de muzikale aftrap van het straatcorps was het tijd voor drank, muziek en eten. De drank werd voor onze leden verzorgd door leden van de kersverse carnavalsvereniging de Kattendonders. De muziek kwam voor rekening van Tinkers, Drinkers en Dreamers (aangeboden door Twan en Esther) en DJ Frank. En voor het smakelijke Italiaanse tintje stond Paul van Thiel garant.

Als kers op de taart ook nog een optreden van CV de kattendonders en Mooi Gewist met hun nieuwe Carnavalsschlager.

Bekijk ook het fotoalbum.

   
© 2012 Koninklijke Stadsharmonie Phileutonia Suffusion theme by Sayontan Sinha