In de maand oktober wordt wederom het kletstoernooi “De Goeie To(o)n” gepresenteerd in het verenigingsgebouw van Phileutonia aan de Kanaaldijk N.W. 27b te Helmond. Het toernooi is bedoeld om nieuwe talenten of minder ervaren kletsers de kans te geven om ervaring op te doen én om ervaren kletsers de gelegenheid te bieden om hun klets, die zich nog in de try-out fase bevindt, uit te proberen.

Het toernooi kent twee voorronden waarbij er elke avond negen kletsers optreden. De voor-ronden vinden plaats op de vrijdagen 11 en 18 oktober. In de finale, op vrijdag 25 oktober, zullen, nadat de amusementsgroep KUUB de zaal heeft opgewarmd, zes finalisten gaan strijden om de wisseltrofee “DE GOEIE TO(O)N”. Daarnaast zal er voor de publiekswinnaar de FRANS BRUGMANS PUBLIEKSPRIJS te verdienen zijn. Bovendien kunnen er wildcards verdiend worden voor de voorronden van de Keiekletsavonden om de Zilveren Narrenkap.

Het toernooi, dat al een aantal jaren door de Stichting Klets en Zwets in samenwerking met de Koninklijke Stadsharmonie Phileutonia wordt georganiseerd, mag zich altijd verheugen op veel publieke belangstelling en wordt door zowel kletsers als publiek bijzonder gewaardeerd.

Het is een leuke, gezellige avond uit. U wordt van harte uitgenodigd om (een van) deze avonden bij te wonen. Uiteraard wordt de muziek verzorgd door blaaskapel De Hoizeiers van Phileutonia.

Actuele ontwikkelingen met betrekking tot het toernooi kunt u volgen op de website www.degoeietoon.nl

De entreeprijs bedraagt € 6,- voor de voorronde (€ 5,- bij voorverkoop) en € 11,- voor de finale (€ 10,- bij voorverkoop). Een passe-partout kost € 17,50. Kaarten kunt u bestellen bij Phileutonia per mail (kletstoernooi@phileutonia.nl) of telefonisch (06-38191154). Ook kunt u vanaf 24 september iedere dinsdagavond van 8 tot 9 en iedere vrijdagochtend van 9 tot 11 kaartjes in de voorverkoop kopen in het Phileutoniagebouw.

   
© 2012 Koninklijke Stadsharmonie Phileutonia Suffusion theme by Sayontan Sinha