Sinds ruim anderhalf jaar maken naast Phileutonia ook twee andere culturele en muzikale verenigingen gebruik van het gebouw aan de Kanaaldijk. De variëteit die daardoor is ontstaan is enorm en biedt natuurlijk veel mogelijkheden. Op 6 oktober is het dan ook zover dat Helmonds Grote Drie aan bod komen op verschillende locaties in Helmond met als uitsmijter de Live Music Band Sticks in het Phileutonia gebouw.

Toneelvereniging St. Genesius, Zanggroep Pabo en K.S.H. Phileutonia hebben de handen ineen geslagen en samen een drie-luik optreden georganiseerd op zondag 6 oktober a.s. Op drie verschillende locaties in Helmond, die op wandelafstand van elkaar liggen, worden optredens verzorgd door de drie verenigingen. Het Pabo-koor zal met een veelzijdig repertoire onder leiding van Erik van Vugt in West-Ende zijn muzikale zangkunsten ten gehore brengen. Toneelvereniging St. Genesius zal het publiek amuseren met de eenakter ‘Deze vrouw ben ik’ in Zeezicht. K.S.H. Phileutonia vermaakt de bezoekers met afwisselende muziek uit diverse streken en in diverse stijlen, dit optreden vindt plaats in zaal Traverse.

De start is om 14.00, na de derde voorstelling om circa 17.00 uur wandelen alle bezoekers vanuit de drie locaties naar het Phileutonia gebouw voor de after-party. Alle optredens zullen ongeveer 40 minuten duren. Tussen de optredens en locaties is er voldoende tijd voor een consumptie, welke bij de toegangsprijs inbegrepen is, en de wandeling naar de volgende locatie. Om voldoende bezoekers de kans te bieden om alle optredens bij te wonen en toch rekening te houden met de veiligheid, zijn er per optreden maximaal 100 toegangskaarten te koop. In totaal kunnen dus 300 bezoekers op de verschillende locaties genieten van deze unieke gelegenheid.

Kaarten voor de optredens van Helmond Grote Drie zijn te koop voor € 15,-. Hiervoor ontvangt u drie verschillende optredens bij Traverse, Zeezicht en West-Ende en op elke locatie één consumptie.

Dit is een unieke gelegenheid om drie culturele en muzikale verenigingen in één middag te kunnen aanschouwen en om aansluitend nog verder te genieten bij Phileutonia.

Kaarten zijn te koop via de verschillende verenigingen:

   
© 2012 Koninklijke Stadsharmonie Phileutonia Suffusion theme by Sayontan Sinha