Op donderdag 9 mei (Hemelvaartsdag) was in Groenlo de 18e Editie van het Open Achterhoeks Dweilorkesten Kampioenschap. De Phillies namen deze dag deel aan het festival in de leutklasse.

Al vroeg waren de Phillies op de been. Al om half 9 ‘s ochtends zou er een bus klaarstaan om samen met de Bietenrooiers en Navenant naar Groenlo te rijden. De Phillies hadden zin om er een leuke dag van te maken, dat de bus wat vertraging had, mocht de pret niet drukken! Tijdens de reis werd al een muzikale start gemaakt door het zingen van liedjes en prachtige ritmische hoogstandjes met de bekkens.

Ook in Groenlo werd dit feest doorgezet. De Phillies vermaakten zichzelf en het publiek op het podium en tijdens het wachten. Geen prijzen deze keer, maar wel een dag voor in de boeken. Complimenten aan de organisatie, de begeleiders, invaller Dennis en natuurlijk het warme lentezonnetje!

   
© 2012 Koninklijke Stadsharmonie Phileutonia Suffusion theme by Sayontan Sinha