Zaterdag 13 april traden de Phillies op in Weurt.
Ze streden met 8 kapellen om een 1e, 2e of 3e plek.

’s Middags brak er paniek uit na een telefoontje van de bassist Jasper…ziek! Naast het gemis van een trompettist en saxofonist, zouden de Phillies het nu ook zonder bassist moeten doen. Gelukkig gooide Sjoerd zijn trombone aan de kant en verruilde deze voor 1 avond voor de sousafoon.

De Phillies verrasten en vermaakten het publiek 2 maal met spetterende nummers. Het publiek was laaiend enthousiast en de Phillies werden geprezen om hun enthousiasme en originaliteit. Ook de jury was positief en beloonde de Phillies met een 2e prijs!

Met een glimmende trofee en prachtige juryrapporten keerden de Phillies huiswaarts. Een mooie beloning voor de groep en een fantastisch begin van het festivalseizoen!

   
© 2012 Koninklijke Stadsharmonie Phileutonia Suffusion theme by Sayontan Sinha