Maandagmiddag met carnaval. Beter bekend als kindermiddag bij Phileutonia. Om 2 uur kwamen de kinderen zoetjes aan binnen gedruppeld zodat we even na half 3 van start konden gaan. Na het verdelen van de kinderen in de teams ” groen’ en ‘rood’ werd de wedstrijd gestart met een opwarmdans voor 10 punten. Vervolgens werden er diverse spelletjes gedaan. Hoepel dans, spekhappen, pingpongballenrace, limbodansen, zinnen fluisteren en ga zo maar door. Tussendoor was er pauze met muziek van de hoizeijers en wat lekkers voor de kinderen. Rond half 5 kwam er een clown om het geheel feestelijk af te sluiten en konden de ongeveer 40 kinderen met een snoep zak, ballon en serpentines voldaan naar huis!

Bekijk ook het fotoalbum.

   
© 2012 Koninklijke Stadsharmonie Phileutonia Suffusion theme by Sayontan Sinha