Tijdens het Ceciliafeest werden negen jubilarissen gehuldigd door voorzitter Sander van der Lande in de prachtige, nieuwe zaal van het verenigingsgebouw. Sjef Warmerdam en Jan der van der Sommen vierden hun 50-jarig jublileum. Zij werden flink in het zonnetje gezet. Zo ook de andere jubilarissen: Arno Oberndorff en Louis van Oeffel. Beiden 25 jaar lid van Phileutonia. Het 12,5 jarig jubileum werd gevierd door Twan Slaats, Jasper van den Berg, Wim Michielsen, Henk de Gouw en Daan Zuidervaart. Samen goed voor ruim 225 jaar lidmaatschap.

Na de huldiging en de felicitaties voor de jubilarissen werd het feest voortgezet met muzikale omlijsting van de band Sticks en DJ Cor. Het was een gezellige, sfeervolle middag, afgesloten met een heerlijk stamppottenbuffet.

   
© 2012 Koninklijke Stadsharmonie Phileutonia Suffusion theme by Sayontan Sinha