Nuenen, Theater en Evenementencentrum Het Klooster. Gisteravond vond hier het uitwisselingsconcert plaats van het Gerwens Muziek Korps en KSH Phileutonia. Toeschouwers konden bij binnenkomst genieten van het aspirant orkest, de leerlingen van het Gerwens Muziek Korps.

Beide harmonieën brachten werken van verschillende genres ten gehore, waarin ook solisten goed tot hun recht kwamen. In de prachtige theaterzaal genoot het publiek zichtbaar van alle mooie klanken. Het diverse repertoire maakte het voor iedere toeschouwer interessant om naar te luisteren.

Na afloop was er gelegenheid om nog even na te kletsen aan de bar. Het was een zeer geslaagde avond en zeker voor herhaling vatbaar.

Bekijk ook het fotoboek

   
© 2012 Koninklijke Stadsharmonie Phileutonia Suffusion theme by Sayontan Sinha