Finalisten Kletstoernooi De Goeie To(o)n bekend

Afgelopen vrijdag vond de tweede voorronde plaats van het Kletstoernooi “DE GOEIE TO(O)N”. Er stonden onervaren kletsers in de ton, maar er waren ook ervaren kletsers die hun nieuwste creatie gingen uitproberen.

Het publiek koos als winnaar van de tweede voorronde Ivo van Rossum uit Gemert en had vorige week Peter Ritsema uit Loon op Zand al als de winnaar van de eerste voorronde aangewezen, waardoor zij beiden rechtstreeks doorgaan naar de finale van 26 oktober. Het niveau van beide avonden was ontzettend hoog zodat het voor de vakjury een moeilijke klus werd om te bepalen wie er door mocht gaan naar de finale. Uiteindelijk werden Hans Verbaarschot uit Deurne, Wichard de Benis uit Best, Rien van Genugten uit Sint Oedenrode en Ad Vermeulen uit Chaam als finalisten aangewezen. De finale is nagenoeg uitverkocht. Even mailen (harmonie@phileutonia.nl) of bellen met Phileutonia (0492–549961).

Bekijk ook het fotoalbum.
Zie speciale site voor uitgebreide verslagen.

   
© 2012 Koninklijke Stadsharmonie Phileutonia Suffusion theme by Sayontan Sinha