jun 282012
 

Vakantie!

Het seizoen werd afgesloten met de traditionele diploma-uitreiking op de laatste repetitie-avond en de barbecue. Dit jaar werden er maar liefst 27 diploma’s uitgereikt door beschermheer Jan Renier Swinkels en voorzitter Sander van der Lande. Voor iedereen applaus, maar speciaal voor twee leerlingen: Famke Jansen, saxofoon, diploma A en Mich Quadflieg, slagwerk A. Zij slaagden allebei met lof. Ter afsluiting was er voor iedereen heerlijk eten, verzorgd door de buurtvereniging het Oude Huijs. Een gezellige avond als afsluiting en dan kan de vakantie beginnen.

Na de diploma-uitreiking was er een extra algemene ledenvergadering. Tijdens deze vergadering werd met alle aanwezige leden unaniem besloten dat het dak van het Phileutoniagebouw vervangen gaat worden.

Het bestuur is nu in overleg met de gemeente voor de betreffende bouwvergunning en buigt zich over  het financiële gedeelte.

   
© 2012 Koninklijke Stadsharmonie Phileutonia Suffusion theme by Sayontan Sinha