Zoals uit bijgaande beelden blijkt, was de eerste editie van het Royal Phileutonia Proms Kapellenfestival, georganiseerd door gastheer “De Phillies”, een geweldige happening. Mede dankzij het gunstige weer op zaterdag kwamen de deelnemende muzikanten, en zeker ook het aanwezige publiek, ruimschoots aan hun trekken. Proficiat Phillies, we kijken al uit naar de volgende editie.

Op zondag zat het weer jammer genoeg niet mee. Maar ondanks de voortdurende regen bleven alle deelnemers positief en werd het gehele dagprogramma onverkort en met veel plezier gepresenteerd aan het aanwezige dappere en zeer gemotiveerde publiek. Tijdens het avondprogramma “Phileutonia & Friends” was het gelukkig droog maar wel koud. Echter, mede dankzij het geweldig en gevarieerd muzikale programma bleef het ondanks alles toch toegestroomde publiek zeer enthousiast en werd het geheel wéér een fantastisch muzikaal succes. Zie voor een meer specifiek verslag van de diverse onderdelen elders op deze site.

Gezamenlijk kijken we uit naar de volgende editie van de Royal Phileutonia Proms, dat volgend jaar op 29 & 30 juni, evenals in 2011 georganiseerd zal worden in samenwerking met Samenloop voor Hoop.

Fotoboek zaterdag

Fotoboek zondag

   
© 2012 Koninklijke Stadsharmonie Phileutonia Suffusion theme by Sayontan Sinha