Op zondag 6 mei reisden de Phillies al vroeg af naar onze zuiderburen om deel te nemen aan de Lommelse Dweildag, die dit jaar voor de tweede keer werd georganiseerd.

Vorig jaar sleepten de Phillies de derde prijs in de wacht op een warme dag in mei. Nu gingen ze het weer proberen alleen het weer zat deze keer niet zo mee.

Door een koude wind en een temperatuur onder de 10 graden lieten de Phillies zich echter niet uit het veld slaan. Hakkend op de nieuwe gabber medley probeerden ze warm te blijven in hun koude, maar toepasselijke trainingspakken.

Op drie podia in het centrum van Lommel lieten de Phillies voor de eerste keer hun nieuwe nummers voor het festivalseizoen van 2012 horen. De gabbermedley was daar een van, maar ook hits uit de Top40, waaronder I Follow Rivers en een medley van zanger Taio Cruz werden ten gehore gebracht. Dit leverde een mooie vierde plaats op, in een deelnemersveld van ruim 15 kapellen.

Op Hemelvaartsdag (donderdag 17 mei) zijn de Phillies te bewonderen op de dweildag in Groenlo. Kijk voor de complete agenda op www.dephillies.com

   
© 2012 Koninklijke Stadsharmonie Phileutonia Suffusion theme by Sayontan Sinha