Gespannen voor het optreden, maar voor een heel aantal leerlingen ook nog wel daarna. Afgelopen zondag was in twee delen de voorspeeldag voor alle leerlingen van KSH Phileutonia.

Ten overstaan van Esther Warmerdam, Adri Tempelaars en Tom Koster zette iedereen zijn beste beentje voor en bestond de mogelijkheid om door te stromen naar een volgend orkest of een volgende stoel in hetzelfde orkest.

Solo’s, duetten en kwartetten werden ten gehore gebracht, muziek met begeleiding van cd of zelf gecomponeerd. De voorspeeldag was niet alleen leuk voor de leerlingen om hun kunnen te laten horen, natuurlijk was er ook veel publiek aanwezig om aan te moedigen, trots te zijn en te luisteren naar al dat muzikale talent.

Voor de dirigenten een drukke en inspannende dag, maar absoluut een geslaagde voorspeeldag bij Phileutonia.

   
© 2012 Koninklijke Stadsharmonie Phileutonia Suffusion theme by Sayontan Sinha