Vijftien kapellen deden dit jaar mee aan het Prijsbloaze in Zaal Traverse, waarvan de Phillies als voorlaatste optraden. Eerder op de dag hebben zij zich laten horen in onder andere ‘t Pakhuis, De Kapper, De Vlegel, Borrelbar Karaoke en Friends. Dan is het om half zes de beurt aan de Phillies om in Traverse los te gaan. Als gospelkoor verkondigden onze brothers & sisters hun liefde voor de muziek en dat werd goed ontvangen door het publiek dat helemaal uit z’n dak ging. Ook de voorzanger was geweldig! Hij wist de zaal behoorlijk op te zwepen: “Praise the Lord, Halleluja!” Bij het binnenkomen van de zaal onder de klanken van “O, when the saints” wordt het publiek in de overvolle zaal al meteen enthousiast gemaakt om mee te doen. En zo blijft het ook tijdens het hele optreden. “Amen, all together now!” zingt iedereen volop mee.

Het publiek roept na afloop om een toegift en de Phillies krijgen een welverdiend applaus. Van de jury krijgen ze later op de avond de derde prijs, die zeker verdiend is.

Bekijk ook het fotoalbum.

   
© 2012 Koninklijke Stadsharmonie Phileutonia Suffusion theme by Sayontan Sinha