Na de koude, maar ook heel gezellige optocht in Tiroler tenue was het voor de Phillies nog geen tijd om te ontspannen. Er moest nog geblazen worden op het Dwergonische muziekfeest in zaal Utopia in Drunen.

Na de optocht was er nog even tijd voor een klein biertje om daarna bij Thijs een goede bodem te leggen met hutspot en gehaktballen. Bedankt Thijs! Om half acht vertrok de stoet van 3 auto’s en een busje richting drunen om daar om kwart over acht aan te komen. De zaal was al goed gevuld en er stond een blaaskapel zijn uiterste best te doen. Er waren verschillende blaaskapellen uitgenodigd, waaronder Heavy Hoempa en Blusswerruk en natuurlijk onze Phillies om het dak van de zaal af te blazen.

Met nummers als ‘Verdammt Ich lieb dich’ wisten de Phillies de hele zaal enthousiast te krijgen om flink mee te hossen en te springen en na een half uur konden ze onder luid geluich het podium verlaten. Met een biertje in de hand en een colaatje voor de Bobjes werd er nog lekker doorgefeest totdat alle blaaskapellen hun kunsten hadden laten horen. Tussendoor was er ook nog tijd genoeg om kapellen enthousiast te maken voor het Blaaskapellen festival dat voorafgaand aan de Royal Phileutonia Proms in de Warande door de Phillies wordt georganiseerd.

In z’n totaliteit dus een geslaagde avond!

Bekijk ook het fotoalbum.

   
© 2012 Koninklijke Stadsharmonie Phileutonia Suffusion theme by Sayontan Sinha