Na een autorit van zo’n anderhalf uur kwamen de Phillies aan in het plaatsje Achterveld. Daar werd zaterdagavond 21 januari ‘Hofkapellenfestival de Puupenkoppen’ georganiseerd.

Al vroeg op de avond mochten de Phillies het podium betreden in het kleine, maar stampvolle cafézaaltje van partycentrum ‘de Roskam’. Onder andere het nieuwste nummer ‘Gimme’ werd daar ten gehore gebracht. Later op de avond waren de Phillies aan de beurt in de grote zaal, waar ze enthousiast onthaald werden door het publiek. Na een geslaagd optreden werd op eigen initiatief afgesloten in de enorme rokersruimte met de laatste Phillies-nummers van de avond.

Pas laat keerden de Phillies terug bij het verenigingsgebouw. Het was weer een mooi feestje! Nu op naar de carnaval! Voor het programma van de Phillies tijdens Carnaval zie www.dephillies.com

   
© 2012 Koninklijke Stadsharmonie Phileutonia Suffusion theme by Sayontan Sinha