Voor velen is vrijdag de 13e een ongeluksdag maar Phileutonia maakte er dit jaar een topdag van. Tijdens het Vuroit Bloaze liet Rob Scheepers zien dat hij niet alleen geweldig kan kletsen maar ook een
waardig opvolger is van de vorig jaar overleden Frans Brugmans, initiatiefnemer van deze avond.

De hele zaal zocht  met Jasper van Gerwen in de creatie van Daantje naar zijn ouders waarbij sommigen  zó meeleefden dat ze de tranen in de ogen hadden, van het lachen weliswaar. De Tres Amigos van Hers en Dwers spraken een aardig mondje Spaans maar konden daarmee de technische storing waar ze mee kampten, niet snel genoeg oplossen terwijl Ties van Lierop als kapitein Jan Hein, zoon van Piet, zijn schip behouden door de roerige zee wist te loodsen. Ook Marlon Kicken bezorgde de zaal buikpijn van het lachen, zoals Rob Scheepers het omschreef, met zijn optreden als Johny Glitter.

De avond werd besloten door de dames van Dubbel Trubbel die als Lady Liberty en Menneke Pis zo graag een keer van plek wilden ruilen maar daar toch al heel snel spijt van kregen.

De vele aanwezigen hebben genoten van de prachtige optredens, de vrolijke muziek van de Hoizeiers o.l.v. Esther Warmerdam en de geweldige, carnavaleske sfeer in ons verenigingsgebouw.

Bekijk ook het fotoboek

   
© 2012 Koninklijke Stadsharmonie Phileutonia Suffusion theme by Sayontan Sinha