-tweede kletsavond van hoog niveau-

Publiek en kletsers waren na afloop unaniem in hun oordeel: “een prachtige avond, goede organisatie, juiste presentatie, een topniveau aan kletsers en een voortreffelijke sfeer door de klanken van de Hoizeiers”. Negen kletsers gaven acte de presence en wisten het publiek van minuut tot minuut te vermaken. Soms met een zo hoog humorgehalte, dat de tranen over de wangen biggelden. Ook bij de vakjury.

Aan het eind van de avond koos het publiek als winnaar van de tweede voorronde Jan Schellekens als zwerver, vrouwloos, dakloos, werkloos. Naast de twee door het publiek gekozen kletsers werden door de vakjury als finalisten aangewezen Christel van den Dungen, Dirk Kouwenberg, Twan van Oers en Ad Vermeulen.

Op naar de finale op vrijdag 28 oktober om 19.30 uur.

Striepke Veur zal de avond openen, waarna de zes finalisten gaan strijden om de wisseltrofee “De Goeie To(o)n. Daarnaast is er voor de publiekswinnaar de “Frans Brugmans Publieksprijs”. Nummer 1 en 2 krijgen een wildcard voor de keiekletsavonden om de Zilveren Narrenkap.

Wie er nog bij wil zijn, er zijn nog enkele kaartjes verkrijgbaar.

De jongste kletser van het toernooi

Ook de jury had het naar haar zin

Bekijk ook het fotoboek

   
© 2012 Koninklijke Stadsharmonie Phileutonia Suffusion theme by Sayontan Sinha