De eerste voorronde van het kletstoernooi “de goeie t(o)on” vond afgelopen vrijdag plaats in het Phileutoniagebouw. Een bonte stoet van negen kletsers, begeleid door de Hoizeiers, de Phillies en de jeugdslagwerkgroep zorgden voor een sfeervolle en humoristische avond. De vakjury zal er een hele kluif aan hebben om straks de winnaars aan te wijzen.

De publieksjury koos deze avond als winnaar Frans van Zeeland als Achmed Klaas. Hij liet zien en horen hoe een typisch Nederlands feest op een alternatieve wijze kunt verpakken. Achmed Klaas is verzekerd van een plaats in de finale.

Vrijdag 21 oktober vindt de tweede voorronde plaats. Ook daar heeft het publiek een belangrijke stem, want ook dan is er weer een publieksprijs voor degene die als tweede doorgaat naar de finale. De overige vier finalisten worden door de vakjury aangewezen voor de finale op 28 oktober.

Bekijk ook het fotoboek

   
© 2012 Koninklijke Stadsharmonie Phileutonia Suffusion theme by Sayontan Sinha