Op zaterdag/zondag 8 en 9 oktober 2011 heeft het harmonieorkest hard gewerkt aan de stukken voor het komende concours op 12 november. Tijdens een intensief repetitieweekend in Huize Damiaan (Simpelveld) werden beide concoursstukken “La Quintessenza” en “Bulgarian Dances” noot voor noot bekeken. Gedurende het weekend was duidelijk verbetering merkbaar in de muziek en het samenspel van het orkest.

Op zaterdagavond werd de hele club in groepen de deur uitgestuurd voor een puzzeltocht. Er werd fanatiek gestreden om de geldprijzen (van chocolade).

Het weekend werd afgesloten met een klein concert voor de thuisblijvers in het verenigingsgebouw. Een publiek van ongeveer 50 toehoorders kon vaststellen dat het orkest voortgang heeft geboekt en klaar is voor het concours in Zaandam. De komende weken zal onder leiding van dirigent Tom Koster uiteraard nog veel worden gerepeteerd en bijgeschaafd.

   
© 2012 Koninklijke Stadsharmonie Phileutonia Suffusion theme by Sayontan Sinha