24 uur live muziek

De laatste voorbereidingen, inclusief een generale repetitie met Manuela Kemp, Patrick Curfs en begeleidingsband, en dan is het zo ver. Een tweedaags programma vol muziek en activiteiten. De samenwerking met SamenLoop voor Hoop is nieuw dit jaar en biedt voor beide organisaties mogelijkheden om een uniek evenement neer te zetten. De muzikale kwaliteit van de Proms is inmiddels een traditie. Van plaatselijke muziekgezelschappen en bands tot nationaal bekende artiesten. Op zaterdag 2 juli gaat het spektakel om 13.00 uur van start met het wandelevenement van SamenLoop voor Hoop met muzikale omlijsting en wordt op zondag 3 juli om 23.30 muzikaal afgesloten door Phileutonia & Friends. Kijk voor het volledige programma op www.phileutoniaproms.nl

   
© 2012 Koninklijke Stadsharmonie Phileutonia Suffusion theme by Sayontan Sinha