De Phillies nodigen jullie uit!

Een prachtig stadspark, veel publiek & muzikaliteit. De ideale ingrediƫnten voor een kapellenfestival. Vanaf 2012 wordt de jaarlijkse Royal Phileutonia Proms in Helmond uitgebreid met een eigen kapellenfestival. Blaaskapel de Phillies is gastheer en organisator van dit evenement. Verdeeld over twee klasses (leut en wedstrijd) kunnen blaaskapellen strijden om de ereplaatsen.

De Royal Phileutonia Proms is sinds 1996 een toonaangevend muzikaal evenement in Stadspark de Warande in Helmond. Het wordt georganiseerd door de vrijwilligers van K.S.H. Phileutonia en mag ieder jaar op een grote publieke belangstelling rekenen. Een ideaal podium voor een kapellenfestival.

Het festival vindt plaats op zaterdag 23 juni 2012.


Wat kun je verwachten?

  • Meerdere podia in een prachtige omgeving
  • Veel publiek dat voor muziek komt
  • Deskundige jurering
  • Professionele video-opname van iedere deelnemende kapel op het hoofdpodium
  • Een warm en bourgondisch Brabantse welkom

Inschrijven

Inschrijven voor het kapellenfestival kan op twee manieren. Dit kan door een e-mail te sturen naar kapellen@phileutoniaproms.nl of door het online inschrijfformulier in te vullen. Klik hier voor het inschrijfformulier.

   
© 2012 Koninklijke Stadsharmonie Phileutonia Suffusion theme by Sayontan Sinha