jun 202011
 

Vertrek vanuit Phileutonia met de auto naar de Bemmelse dweildag. Eerste pinksterdag. Heerlijk weer. Super veel publiek. 70 deelnemende kapellen. Deze keer een groep van 6 die helemaal naar Bemmel was gekomen om ons aan te moedigen. Deelname in de leutklasse. Vanuit organisatie, jury en publiek alleen maar positieve reacties, iedereen raadde ons aan volgend jaar in de wedstrijdklasse mee te doen. De man die dit festival 25 jaar geleden is begonnen en nu nog steeds mede organiseert gaf zelfs aan ons de beste te vinden. Binnen de leutklasse waren er geen prijzen te winnen, maar in het algemeen klassement behaalden wij toch de 3e prijs originaliteit!

berichtje op ons gastenboek:
Juist terug uit Bemmel. Jullie waren weer SUPER goed.
Doe zo voort en tot dweils.

Informatie en krantenberichten via www.bemmelsedweildag.nl

Filmpjes en foto impressies te zien op youtube, de phillies helmond en op onze site van facebook

   
© 2012 Koninklijke Stadsharmonie Phileutonia Suffusion theme by Sayontan Sinha