jun 202011
 

Open Achterhoeks Dweilorkesten Kampioenschap op Hemelvaartsdag. Vroeg uit de veren, haren in de gel, trainingspakken aan en gouden kettingen om. Vertrek vanuit Phileutonia met de auto naar Groenlo. Super lekker warm weer, we hebben de jasjes uitgedaan en zijn allemaal verbrand. Veel positieve reacties op onze bierkar. Deelname in de Leutklasse. Meerdere optredens, onder meer op de camping en we mochten als afsluiting blazen op een overvol plein met honderden enthousiaste mensen. Groot applaus na een mooie trompetsolo van Gilian. Goede organisatie, 2 jonge enthousiaste begeleiders die ons naar de verschillende speelplekken brachten. We hebben ook genoten van het enthousiasme en muzikaliteit van de andere kapellen. Thijs en John bedanken we voor de support en aanwezigheid. Informatie en krantenbericht op www.dweilorkestendag.nl

   
© 2012 Koninklijke Stadsharmonie Phileutonia Suffusion theme by Sayontan Sinha