2015

 

Royal Phileutonia Proms op 11 en 12 juli 2015

Proms-beeldmerk_2011-300x192Gerard van Maasakkers te gast op 20e editie

Phileutonia Proms, een evenement om trots op te zijn

Voor de 20e keer verzorgde de KSH Phileutonia dit jaar in stadspark de Warande een groots concert waaraan alle geledingen van Phileutonia een bijdrage leverden, de Phileutonia Proms. Voor de 3e keer gebeurde dit in samenwerking met de stichting Samenloop voor Hoop. Onder een stralende zon liepen de honderden deelnemers van Samenloop voor Hoop hun rondes door de Warande, begeleid door de muzikale klanken van onze stadsharmonie. Terwijl de wandelaars en de muzikanten zich van hun beste kant lieten zien, drentelde het toegestroomde publiek langs de vele kraampjes en werd er flink handel gedreven. Alles ten behoeve van de stichting Samenloop voor Hoop en de kankerbestrijding.

Hoe schril was het contrast met de zondag toen de regen met bakken neerviel. De echte Phileutonia fans doken onder hun grote paraplu’s en konden van daaruit genieten van de prachtige muziek; vele anderen zochten echter elders een veilig heenkomen. De gezelligheid was er niet minder om en de kwaliteit van de muziek ook niet. Jammer was het wel, voor de vele mensen die er door het slechte weer niet bij waren.

Met deze 20e editie sluit Phileutonia een traditie van een groots opgezette Proms af. De enorme voorbereiding, de hoge onkosten en de grote afhankelijkheid van het weer leggen een te hoge druk op de vereniging. Dat er iets voor in de plaats komt, is zeker: minder groot maar zeker niet minder leuk.

Met medewerking van: Voiceware, Peer de Graafmachine, Dr. Brass, Voltage, Gerard van Maasakkers, Ruud van Overdijk, Anne Marijn Smulders, Applaus, Slagwerkgroep Phileutonia, Paul Nielen, Jacob van Eijk, Rimboband, Kobra en Ragazzi.

SLvH_Helmond2

Sponsoren:
De vereniging en het evenement kunnen niet zonder de steun van onze sponsoren. Veel dank aan onze facilitysponsoren! Hier vindt u alle sponsoren van Phileutonia.

Downloads:

© 2012 Koninklijke Stadsharmonie Phileutonia Suffusion theme by Sayontan Sinha