2013

 

Royal Phileutonia Proms en SamenLoop voor Hoop op 22 en 23 juni 2013

De achttiende editie van de Phileutonia Proms bestond dit jaar uit een weekend vol hoop en muziek.

Op zaterdag 22 juni vond voor de tweede keer het evenement SamenLoop voor Hoop, symbool voor de strijd tegen kanker plaats in stadspark ‘de Warande’ in Helmond. Na de openingsceremonie door de survivors startte de 24 uurs loop met 44 teams onder aanmoediging van vele toeschouwers. Verder bestaat de muzikale omlijsting uit een Kapellenfestival met 15 kapellen. In de avond vormen de bands Get the Groove en Juicy Flavour de opmaat naar de grote finale. Bij het vallen van de nacht vindt de indrukwekkende kaarsenceremonie plaats. Een moment van herdenking, op stemmige wijze begeleidt door de Joe Coverband en het Philbee orkest van Phileutonia.

Op zondag om 13.00 uur de feestelijk slotceremonie. Het zit er op. De opbrengst is € 70.007.

Op zondag 23 juni is dan de dag van de Phileutonia Proms met een mooi programma voor elk wat wils. John van der Sande is vandaag weer onze presentator. Vanaf de ochtend een keur aan muzikale stijlen, gezelschappen en voorstellingen. Twee podia zorgen voor een ononderbroken muzikale dag in het park. Het weer zit niet echt mee, maar toch is er veel volk op de been en de sfeer is prima. In de loop van de avond stroomt het publiek toe want ter afsluiting vindt het optreden van het Harmonieorkest van Phileutonia plaats samen met Joris Linssen en Caramba. Het orkest heeft hierbij de primeur, nooit eerder speelden ze met een volledig harmonieorkest. Warm geworden van de muziek sluiten we een prachtige, weer goed geslaagde Proms editie af.

Op naar de volgende: 6 juli 2014.

Sponsoren:
De vereniging en het evenement kunnen niet zonder de steun van onze sponsoren. Veel dank aan onze facilitysponsoren! Hier vindt u alle sponsoren van Phileutonia.

Downloads:

© 2012 Koninklijke Stadsharmonie Phileutonia Suffusion theme by Sayontan Sinha