Deze workshop wordt gegeven In het kader van Phileutonia naar Hongarije. Het PhilBee orkest van Phileutonia gaat voor 5 dagen naar Boedapest. Natuurlijk gunnen wij dat alle leden van het PhilBee orkest, maar het is natuurlijk niet zomaar voor iedereen betaalbaar. Om geld in te zamelen, zodat iedereen mee kan, hebben wij allerlei activiteiten op touw gezet . Een van de activiteiten is deze workshop. Dus je wordt er zelf niet alleen rijker van, maar je steunt ook nog een heel goed doel.

Voor € 10,- geeft Inge van Linge een workshop servetbollen vouwen. Deze zal plaats vinden op zondag 30 maart in het Phileutonia gebouw (Kanaaldijk NW 27b). Je wordt wegwijs gemaakt in het vouwen van de servettentijdens een gezellig samenzijn.Koffie of thee inbegrepen. Zelf het materiaal meebrengen mag, maar heb je daar geen zin in dan wordt ervoor gezorgd voor € 5,- meer.

Je kunt je vanaf vandaag opgeven voor de workshop. Geef dan wel even aan of je zelf voor materiaal zorgt of niet. Opgeven kan bij Phileutonia of bij Joke van Sas.

   
© 2012 Koninklijke Stadsharmonie Phileutonia Suffusion theme by Sayontan Sinha